Eurovíziós Dalfesztivál 2012 - Megasztárosokat kell lenyomnia Pélynek az Eurovízióért

Összecsap az Eurovíziós Dalfesztiválon korábbi felfedezettjeivel Pély Barna. Az énekes a Megasztárban zsűrizte Caramelt, Puskás Petit és Tóth Gabit is, akik most ellenfelei a versenyen.
Izgalmas és nívós versengés várható az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi selejtezőjében, amelynek tétje, hogy melyik előadó képviselheti hazánkat májusban a bakui döntőn. Megméretteti magát többek között Bebe, Tolvai Renáta, Kökény Attila és a Király testvérek csapata is, de a legnagyobb várakozás valószínűleg a korábbi Megasztár - ítész, Pély Barna és felfedezettjei, Tóth Gabi, Caramel és Puskás Peti összecsapását előzi meg. Már az is büszkeséggel tölt el, hogy ilyen erős mezőnybe beválogattak minket kétszáz jelentkező közül. A magyar zenét ötvözzük a britpopos világgal, hasonló stílussal más nem indult, ez lehet az erősségünk – magyarázta a népzenészekkel, Pál Eszterrel és Pál Istvánnal erősítő Pély.
Puskás Peti lassú nótával operál.
Remélem, sikerült olyan számot írnunk, amely egyszerűségével és igényességével fog hatni. Szeretnék én kijutni Bakuba! – tette hozzá Peti.
Eközben Tóth Gabi extravaganciájával akar kitűnni a mezőnyből.
Titok, hogy mire készülök, olyannyira, hogy még számomra is meglepetés – nevetett az énekesnő.