Baku 2012 Eurovíziós Dalfesztivál - Gallusz Niki más hangjával

Az Eurovíziós Dalfesztivált népszerűsítő klipben közel fél percig látszik Gallusz Niki fotója, miközben egy másik énekesnő hangja hallható. A verseny szabályai ezt engedik, pedig megtévesztő.
Húsz magyar dal közül választja ki a zsűri, melyik indulhat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Köztük van Vizy Márton és Vígh Kristóf Európa, egy ami szívünk című száma is, amit az egyik szerző és Gallusz Niki ad majd elő a versenyen. A dalról felkerült húsz másodperces részleten (3:12-től) a fesztivál honlapjára, de a számot egy másik énekesnő, Ambrus Rita énekelte fel.
"Évekkel ezelőtt Vígh Kristóffal írtunk egy számot, amit most elővettem a fiókból. Az idő rövidsége miatt a pályázatra azt a felvételt küldtem be, amit még akkor rögzítettünk Ambrus Ritával, amikor maga a szám született - mondta a lapnak Vizy Márton. - Mivel ez a dalok versenye, ezt a szabály nem tiltja. Sőt, a tévének joga van bármikor lecserélni az előadókat is. Az új, kicsit átdolgozott verziót a napokban énekeljük majd fel."
Ha végignézzük a jelentkezőket, ijesztő színvonalat láthatunk sok erőltetett próbálkozással, Pély Barna Open Your Heart című trend-lekésős számát is érdemes meghallgatni 2:09-től.