Eurovíziós Dalfesztivál 2012: Bencsik Tamara és Kökény Attila párosára a rajongók, nem tudtak szavazatokat küldeni a rendszer hibája miatt.

Nem csillapodik a botrány, még mindig sokan háborognak az Eurovíziós Dalfesztivál első hazai elődöntője miatt. Kállay-Saunders Andrásnak például nem működött a kontrollfülhallgatója, Bencsik Tamara és Kökény Attila pedig azt mondja: rajongóik nem tudtak rájuk szavazatokat küldeni a rendszer hibája miatt. Az ötödik Megasztár felfedezettjének azonban mégis a zsűri szavai fájtak a legjobban.
- Az egy dolog, hogy a rajongóink nem tudtak ránk szavazni, mert nem vagyok az a típus, aki folyton a "mi lett volna, ha" kérdést feszegeti, de a zsűri dalunkról alkotott véleményét nem igazán értem. Ha szerintük nem az Eurovízióra való, akkor miért válogatták be ők maguk is a 20 legjobb szerzemény közé? Elég lett volna, ha felmutatják a pontjaikat és nem cinkelnek be minket nyilvánosan - fakadt ki Kökény Attila, míg Kállay-Saunders András a Facebook-oldalán adta ki magából haragját.
- Nem értem, hogy én miért nem énekelhettem el újra a dalomat, amikor másnak lehetett. Sz*rt se hallottam a fülesemből! Mielőtt elkezdtem a produkcióm, ordítottam a stábnak és ütögettem a fülemet, hogy jelezzem: nem hallok semmit. És mit mondtak nekem? Öt másodperc és kezdődik az adás! Többet ér a dalom ennél! Én soha nem panaszkodom, de ez nagyon nem volt igazságos! - írta dühösen saját oldalán az énekes.