Eurovíziós Dalfesztivál 2012 Baku - Tolvai Reni és Kállay-Saunders András közös lakásban, de külön fürdőszobában készül

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András közös lakásban, de külön fürdőszobában készül az Eurovíziós Dalfesztiválra 2012. A fiatalok más-más elôdöntőbe kerültek a versenyen. Tolvai Reni és Kállay-Saunders András épp közös lakásukban tudták meg, hogy mindketten részt vehetnek az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőiben. Hasonlóan a Megasztár előző évadához, egymás ellen is fel kell venniük a harcot. – Mivel egy lakásban élünk, ráadásul egy teremben próbálunk, inkább együtt, mint egymás ellen készülünk – mondja mosolyogva Reni. Két fürdőszobánk van, így még azon sem veszünk össze soha, hogy ki gyakoroljon ott. – Őszintének kell lennünk a szeretteinkkel, így ha meghallgatjuk egymást, néha kíméletlenül megmondjuk az igazat, abból mindketten tanulhatunk. Persze azt is megosztjuk egymással, ha valami jó volt, ilyenből van több – csatlakozott a beszélgetéshez András.
A fiatal énekes egyébként az első elődöntőben szerepel, s éppen a 27. születésnapján.
Már az is hatalmas ajándék, hogy bejuthattam a húsz közé. Ráadásul a három nevezett dalom közül éppen azzal, amit Reninek írtam, a címe: I Love You. Reni most szombaton még csak szurkol kedvesének, de egy hét múlva maga is színpadra lép. Szeretné megismételni Rúzsa Magdi teljesítményét, aki határon túli magyarként megnyerte a Megasztárt, majd szép sikert ért el a dalfesztiválon is.
Természetesen na­gyon szeretnék nyerni és kijutni Azerbajdzsánba, de legalább ugyanennyire boldog lennék, ha András nevét mondanák a műsor végén. Mindenképpen elkísérném a nemzetközi versenyre, s szerintem ő is hasonlóan tenne fordított esetben. Egyébként az Élek a szemeidben című dal egy pörgős, dallamos szám, amit a hazai megmérettetésen magyarul adok elő, de hamarosan felénekelem majd angolul is.
Nagyon jók a dalok, szinte valamennyit hallottam már. Szerintem az lesz majd a döntő, hogy élőben ki tudja a legjobban előadni saját számát – tette hozzá András. A próbák tehát lázasan folynak, az első elődöntőt ugyanis szombaton, este nyolc órától rendezik.