Eurovíziós Dalfesztivál 2014 - Magyarország rendezi a következő Eurovíziót??

Kállay-Saunders András a Mokkának adott telefonos interjút, és örömmel mesélt a felé áradó szeretethullámról, és a kint terjengő híresztelésekről. Az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon döntőbe jutott Kállay-Saunders András a TV2 műsorában mesélte el az elődöntő során átélt érzéseit, beszélt a külföldi véleményekről, és várható programjairól.

"Nagyon jól esett képviselni Magyarországot, úgy éreztem, harcolok" - mondta András arról, mit érzett az eredményhirdetésre várva. Az énekes úgy gondolja, hogy sosem felejti el, hogy milyen volt előadni ezt a számot azon a színpadon. Érezte a közönség felől áradó energiát, és ez rengeteg erőt ad neki.
András szerint kint nagyon szeretik őket, és egész Magyarországot az emberek. Sok delegáció mondta már neki, hogy úgy érzik, a következő Eurovízió Magyarországon lesz, de ő ezt nem hiszi el addig, amíg esetleg meg nem történik.
A programja Dániában nagyon sűrű, csütörtökön egy dalszerző workshopra megy, pénteken egy utolsó próba lesz a döntő előtt, este a zsűri pontozza őket, majd szombat este a döntőn a nézők szavaznak.
Ezzel kapcsolatban azt tartja a legfontosabbnak, hogy megmutassák a legjobbat, amit tudnak.
"Akarok mindig jobb és jobb lenni" - zárta a beszélgetést a Koppenhágában Magyarország képviseletében színpadra álló énekes.