Eurovíziós Dalfesztivál 2014 - Kállay-Saunders szerint ezért nyerhetett Conchita Wurst

Azért nyert, mert az emberek szeretik, ha valaki egyedi és nem fél önmagát adni, külsőre és zenében egyaránt" - mondta Kállay-Saunders András. 
A koppenhágai verseny szombati döntőjében Running című dalával az 5. helyen végzett énekes a sajtótájékoztatón egy kérdésre válaszolva kiemelte: előre megjósolta az osztrák Conchita Wurst győzelmét. "Nagyon tud énekelni, bár dala nem találkozott az ízlésemmel. Azért nyert, mert az emberek szeretik, ha valaki egyedi és nem fél önmagát adni, külsőre és zenében egyaránt" - vélekedett.
"Talán indulok én még valamikor a versenyen" - mondta egy kérdésre válaszolva az énekes, akit lenyűgözött az óriási koppenhágai színpad, az ultramodern fény- és hangtechnika.
Az MTV Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: a mostani 5. hely sokkal nehezebb körülmények között született meg, mint az eddigi legjobb magyar pozíció, Bayer Friderika húsz évvel ezelőtti 4. helye. "1994-ben Dublinban még nem volt mobiltelefonos szavazás, csak a résztvevő országok szakmai zsűrijei voksoltak, most viszont a nézők és a zsűrik véleményét fele-fele arányban vették figyelembe".