Eurovíziós Dalfesztivál - Így néz majd ki Boggie eurovíziós fellépése

Természeti képpé alakuló gépfegyverekkel illusztrálja háborúellenes dalát Boggie, aki a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjére készül – a próba alapján egyelőre felemás a visszhang, bár néhány blogger szerint még a végső győzelemre is esélyes lehet a magyar küldött. Miután megnyerte A Dal 2015-ös döntőjét, Csemer Boglárka, azaz Boggie képviselheti Magyarországot az idén Bécsben rendezett Eurovíziós Dalfesztivált. Az énekes európai városokban tartott spontán előadásokkal is kampányolt Wars for Nothing című dalának sikeréért, nemrég pedig az első bécsi próbáján is túlesett.  
A legfanatikusabb bloggerek már reagáltak is a magyar lány előadására. Az Oiko Times nevű oldalon egy egyszerű, mégi sokatmondó leírással nyugtázták a performanszt: "Két férfi és két női vokalista van a színpadon. Boggie sötétvörös ruhában van és nagyon statikus előadást nyújt...", megjegyezve, hogy a háttérvetítés nagyon hasonlít az örményekéhez.
A Wiwibloggs írásában kiemeli, hogy a háttér fekete-fehérből színessé változása nagyon optimista hangulatot hordoz, ami tovább erősíti a dal üzenetét. A népszerű eurovíziós blog Padraig nevű szerzője egyenesen azt írja, hogy "sokan előre leírták Boggie-t, hogy túl unalmas az előadása, de most minden kritikusát levette a lábáról. Kétségkívül ez volt a legjobb és a legmagabiztosabb próba, amit eddig láttunk". A blog Chris nevű szerzője még tovább ment: "Te jó ég. Libabőrös lettem ettől az előadástól – ahogy az AK47-esekből fa, majd természeti kép lesz... egyszerűen gyönyörű. (...) Biztos továbbjutóról beszélünk, és szerintem még a végső győzelemre is van esélye".