Eurovíziós Dalfesztivál - Bogi már Bécsben van

Már csak négy nap van hátra Boggie első bécsi szerepléséig, így az énekesnő gőzerővel próbál, és gyakorol. Mivel nagyon aktívan ápolja a kapcsolatot a rajongóival a Facebookon, most bepillantást kaphattunk abból, milyen lesz a szereplése az Eurovízió 2015-ös döntőjében. Boggie és csapata számos dolgot megváltoztatott a bécsi előadásra. Például új ruhában lép majd színpadra, A Dalban látott kék ruháját bordó esélyire cserélte. Ezzel kapcsolatban korábban elárulta nekünk, hogy az Eurovízió 2015 színpadán is szeretné megőrizni az egyszerűségét, ám mégis egy ünnepélyesebb ruhában fog fellépni.
Az énekesnő egy üzenetet is megosztott rajongóival, és bepillantás engedett abba, mi veszi körül Bécsben: „Megvolt az első színpadi próbánk tegnap. Nagyon jól sikerült! Jól halljuk magunkat a fülesekben, jó lett a vetítés is, és tényleg nagyon profi stáb foglalkozik itt velünk. Tegnap adtam vagy 100 interjút angolul (nem viccelek), estére úgy fájt a fejem, hogy csak na. De most már kipihentem magam, és megyek tovább rendületlenül! Nagy szeretettel gondolok rátok, legyen szép napotok!”
Boggie-t egyébként nagy megtiszteltetés érte a napokban, hiszen meghívást kapott a Bécsi Operaházba egy fellépésre. Erre az előadásra pedig csak öt indulót hívtak meg az Eurovízió 2015-ös versenyzői közül, ez pedig azt is jelentheti, hogy az osztrákok szerint, Boggie ott van a legesélyesebbek között.