Eurovision 2012 - Újra itthon a Compact Disco!

Újra itthon a Compact Disco. A csapat az azerbajdzsáni Eurovíziós Dalfesztiválon a középmezőnyben végzett Sound Of Our Hearts című dalával. Az énekes, Walkó Csaba (31) nem csügged, a fiúk már a Bravo OTTO-ra koncentrálnak, ahol két kategóriában jelöltek. Miként értékelik az eredményt?
– Először is csodálatos volt ott állni azon a színpadon, ez mindannyiunknak örök emlék marad. Úgy gondolom, méltó módon tudtuk képviselni Magyarországot egy igényes, minőségi zenével. Ez nem rossz eredmény, hiszen a középmezőnyben végeztünk, mi elégedettek vagyunk.
Mi jön ezután?
– Szakmailag nagyon sokat kaptunk az Eurovíziótól, amióta ez az egész itthon elkezdődött, 15 országból kaptunk lemezszerződést, kint pedig aláírtuk a 16.-kat Mexikóval. A Magyarországon megjelent két albumból csinálunk egyet a nemzetközi piacra, és persze jön a Bravo OTTO, amelyen két – az Év együttese és az Év dala – kategóriában is jelöltek vagyunk. Szeretnénk megmutatni, a zenei teljesítmény miként hoz sikert.
Mi hiányzott a legjobban Bakuban?
– A hazai ízek, így még a héten lesz egy nagy bográcsolás nálam, aztán pedig egy kis pihenés után újult erővel kezdünk neki a koncertezésnek, a fesztiválszezonnak.