Eurovision 2012 - A fogadóirodáknál Svédország az első

Svédország a favorit az Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban zajló 57. Eurovíziós Dalfesztivál fináléja előtt a fogadóirodáknál. Loreen és az Euphoria című dal nagy fölénnyel vezet a tizenhat legnagyobb európai fogadóirodánál, a svéd énekesnő sikere 1,91-2,5-ös szorzóval fizet.
A második helyen - jócskán lemaradva - az orosz, pontosabban urmund nagyik együttese, a Buronovszkije Babuski áll a Party for Everybody című slágerrel, illetve 5,5-7,8 szorzóval. Harmadik helyre futhat be a bukmékerek szerint Olaszország Amy Winehouse-a, Nina Zilli és a Líamore e femmina. Az énekesnő győzelme már igen jól fizetne, a megtett összegek 9-12-szerese járna annak, aki jól tippel.
Jól fizetne a negyedik helyre sorolt szerb Zelijko Joksimovic sikere is: a tétek 8,5-13,1-szeresével gazdagodna az, aki a Nije Ijuban stvar című számot tartja befutónak.
Az ötödik helyre tartják esélyesnek a britek veterán csillagát, a 76 éves Engelbert Humperdincket és a Love Will Set You Free című dalt. A híresség győzelme 13-21-szeresen fizet.
Az Eurovíziós Dalfesztivál fináléját szombaton rendezik, a döntőben részt vesz a magyar Compact Disco is a Sound of Our Hearts című számmal.