Eurovíziós Dalfesztivál - Oláh Ibolyát a nézők beszavazták a középdöntőbe

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének első elődöntőjén,  a zsűri pontszámai alapján Szabó Leslie, Marge, és Király Viktor került be a középdöntőbe. A közönségnek köszönhetően Oláh Ibolyával is találkozunk.
Oláh Ibolyát az első Megasztár második helyezettjeként ismerte meg az ország. Megosztó személyiségével sokszor borzolta a kedélyeket, de zenei tehetségéhez egy percig sem fért kétség. 2005 augusztusában miniszteri kitüntetést kapott Bozóki András kulturális minisztertől, augusztus 20-án este, a hivatalos állami ünnep nyitányaként ő énekelte el a Magyarország című dalt. Brüsszelben, az Európai Parlament épületében, valamint Hollandiában is fellépett már. 2013 szeptembere óta a nyíregyházi Karmapirin bluesrock zenekar tagja.
Oláh Ibolya Egy Percig Sztár című dala nem szorul magyarázatra. Könnyűzenei kritika ez, ami, az általa is jól ismert, tehetségkutatók fiatal sztárjai mellé áll.
Rúzsa Magdit a dal visszarepítette 2003-ba, szerinte Ibolya olyan előadóművész, ami vonzza az ember tekintetét és végig kíváncsivá teszi. Számára most indult be az este.
Csiszár Jenő annyit mondott Ibolyának: „bármennyire herótod van ettől az egésztől, te erre születtél”.
Oláh Ibolya dala 34 pontot kapott, ami arra elég volt hogy a közönség továbbjutassa.