Eurovíziós Dalfesztivál 2013 - A Dal harmadik elődöntője szombaton lesz az M1-en

A Dal 2013 Eurovíziós Dalfesztivál harmadik elődöntője szombaton lesz az M1-en. A legjobbak között ott van a mosonmagyaróvári Brasch Bence is, aki annak idején a Csillag Születik című tehetségkutatóban szerepelt és utána sikeresen felvételizett a Budapesti Operettszínház musical szakára.
A produkcióról annyit árulhatok el, hogy nem lesz túl bonyolult koreográfia, letisztult látványvilággal készülünk. Mindez illik a dalhoz is, aminek a címe Túl egyszerű. A dal arról szól, hogy van egy lángoló, intenzív szerelem, ami valami miatt mégsem működik. Ezért jobb belőle kiszállni, mintsem kínozni a másikat. A szövegét Éder Krisztián "SP" írta, a zenét Szakos Krisztián hangszerelte - mesélte a Kisalföldnek Bence, aki mögött egyébként sűrű hetek állnak, hiszen az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti elődöntőjére való készülés mellett színházi kötelezettségeinek is eleget tesz. A Budapesti Operettszínház Rómeó és Júlia előadásában Mercutiót játssza, s egy márciusi premierben, az Ördögölő Józsiásban Villiko szerepében láthatják majd a nézők.
- Rengeteg a dolgom, amit nagyon élvezek és szerencsére a színházban is megértőek, támogatnak.
A fiatal énekes szerint nagyon erős A dal mezőnye, a maga műfajában pedig mindenki profi.
- A versenyben számomra a lényeg a tisztes helytállás. Ha úgy énekelek majd, ahogyan azt elvárom magamtól és pozitív véleményeket, kritikákat kapok, nem leszek csalódott akkor sem, ha kiesek. Az előadás mellett itt a dalnak is meg kell állnia a helyét. Természetesen szeretnék továbbjutni, ezért mindent megteszek, hogy szombaton "robbantsunk". Bízom azok támogatásában, akik eddig is követték a munkásságomat és tetszik nekik a hangom - fogalmazott az előadó.