Eurovíziós Dalfesztivál 2015 - Boggie tizedikként énekel

Az Eurovíziós Dalfesztivál gigashow-jának producerei által kialakított, és az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége, továbbá a verseny lebonyolításáért felelős testület elnöke által jóváhagyott sorrend alapján a május 19-i első, 16 előadót felvonultató elődöntőben, a tizedik fellépőként versenyez majd a magyar induló, Csemer Boglárka Boggie.
Az énekesnő Moldova, Örményország, Belgium, Hollandia, Finnország, Görögország, Észtország, Macedónia,Szerbia, Fehéroroszország, Oroszország, Dánia, Albánia, Románia, és Grúzia képviselőivel küzd majd - írja az MTI.
A május 21-i második elődöntőben 17-en mutatják be dalukat. Mindkét elődöntőből tíz-tíz produkció kerül a május 23-i döntőbe, ahol a hat kiemelt ország, a házigazda Ausztria, Franciaország, Spanyolország, Németország, Olaszország, az Egyesült Királyság, plusz idén Ausztrália előadója csatlakozik hozzájuk.
Az már januárban, az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos sorsolásán eldőlt, hogy melyik ország melyik elődöntőbe kerül. Az idei versenyen 40 ország indul; Boggie és az azóta nagy port kavart Wars For Nothing című szám A Dal című magyar válogató megnyerésével szerzett jogot Magyarország képviseletére.