Eurovíziós Dalfesztivál 2015 - Ők a harmadik elődöntő fellépői

A Dal 2015 harmadik show-jából hatan jutnak be a február 14-i vagy 21-i középdöntőbe.
A 60. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének, A Dalnak a végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a szombati harmadik elődöntőben újabb tíz lesz látható-hallható, közülük ismét hat jut a középdöntőbe.
A műsorban négy énekesnő, két férfi előadó, valamint négy együttes lép színpadra. Gájer Bálint előadásában a That’s How It Goes, Péter Barbarától a Listen to the Universe, Csemer Boggie-tól a Wars For Nothing, a Fool Moontól a Back 2 Right, a Hal a tortánban is szereplő Keresztes Ildikótól a Hazám hazád, Wolf Katitól a Ne engedj el!, az Other Planettől az Untold Story, a Proof of Life-tól a Hol a határ, a Spoontól a Keep Marching On, Mujahid Zoltántól pedig a Beside You című dal hangzik el.
A mai elődöntő extra produkciója a Kiscsillag, amely a Ki találja meg? című dalt adja elő, kísér az MR Szimfonikusok Balogh Sándor vezényletével. A Dal 2015 három elődöntőjéből összesen 18 kerül a középdöntőkbe, amelyeket február 14-én és 21-én rendeznek meg. Nyolc jut a február 28-i döntőbe. A döntő nyolc dala közül a zsűri választja a legjobb négyet, végül a nézők szavazatai döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között az osztrák fővárosban, Bécsben.