Tóth Gabi szinte mindent megmutat a ma esti Eurovíziós Dalfesztiválon

Tóth Gabi szinte mindent megmutat a ma esti Eurovíziós Dalfesztiválon. Barátja mindezt nem bánja, sőt éppen Dávid biztatja a vetkőzésre. Tóth Gabi nem tartozik a lámpalázas fellépők közé. Ám ha a ma esti Eurovíziós Dalfesztiválra gondol, azonnal görcsbe rándul a gyomra. Az énekesnő minden vágya, hogy megnyerje a megmérettetést, és mivel az előző fordulóban nem sikerült minden úgy, ahogy szerette volna, a döntőre nagy változásokat tervezett. Először is: szinte az egész dalt angolul fogom énekelni, csupán három sor marad magyarul – magyarázta lapunknak Gabi.
A legnagyobb különbség a két héttel ezelőtti produkcióhoz képest azonban nem a dalszöveg lesz, hanem a ruha. Legutóbb a fiatalabbik Tóth lány eleinte egy hosszú, piros leplet viselt, ami alatt egy táncos fiú rejtőzött, majd attól megszabadulva egy egyszerű trikóruha maradt rajta.
Alig bírtam mozogni benne, de nem ez az igazi oka az új dizájnnak. Sokan rám szóltak ugyanis, hogy nem volt elég extravagáns, még idősebbek is azt kifogásolták, hogy nem volt az igazi, tőlem megszokott „gabis” stílus. Na, az új ruhámra már biztos nem mondhatja senki, hogy visszafogott – nevetett az énekesnő, akit a ruhapróbára elkísért szerelme, Dávid.
A focistafiút egyáltalán nem zavarják kedvese kivillanó, formás idomai. Sőt, amikor Gabi és asszisztense azon tanakodott, hogy nem mutat-e túl sokat a fellépőruha, a fiatal focista azonnal közbeszólt. - Mutasd csak meg a feneked, mert szép! Ez áll igazán jól – biztatta párját Dávid.