Magyar Eurovízió második elődöntő - Gyurcsík Tibor: valóban ellepnek a csajok

Nem félti mentoráltját Malek Miklós, aki a tengerentúlról drukkol majd Gyurcsík Tibinek az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjén. Az ítész szerint ha annyian halmozzák el szavazatokkal az énekest, mint amennyi levelet kap a lányoktól, akkor nincs ok aggodalomra.
Sajnáltam, amikor Tibi kiesett az X-Faktorból, hisz nem véletlenül választottam mentoráltamul korábban. Remek adottságokkal rendelkező énekesnek és előadónak tartom. A sors és a szakma egy újabb lehetőséget adott neki az Eurovízióval - mondta Malek Miklós.
Tibi a versenyre szánt dalát már többször előadta nagyobb közönség előtt, de egy televíziós műsor más, a színpadi jelenlétre, a részletekre kell odafigyelnie majd. Igyekszem nyomon követni a fellépését az internet segítségével, szurkolok neki! Bízom a sikerében, és hiszem, hogy ott a helye a legjobb nyolc között! Jó lett volna, ha az önbizalmát személyesen is fel tudom turbózni, de nem féltem őt, mert ha a színpadon is annyira sikeres lesz, mint a lányoknál, akkor minden rendben - tette hozzá Malek, akinek szavai hallatán nevetésben tört ki az énekes. Már rettentően hiányzott Miki humora! Valóban ellepnek a csajok, rengeteg levelet kapok. Van, amelyik megmosolyogtat, azonban előfordul, hogy némelyiknek olyan a témája, amire inkább nem is válaszolok. Az Eurovíziós versenytől kicsit tartok, de annál inkább várom. Mikivel e-mailben tartom a kapcsolatot, és várom, hogy átbeszéljük, milyennek látta a produkciómat, mert hatalmas tapasztalattal rendelkezik - mesélte a napilapnak Gyurcsík Tibor.