Eurovíziós Dalfesztivál - ByeAlex vasárnap érkezett haza Malmőből

Pihenéssel és alvással töltötte az elmúlt napot ByeAlex, aki vasárnap érkezett haza Malmőből az Eurovíziós Dalfesztiválról. A tizedik legjobb dal tulajdonosa nem érez elégtételt, csak örül.
ByeAlex megmutatta, hogy érdemes a közönség szeretetére. Az énekes és csapata vasárnap késő este érkezett haza az Eurovíziós Dalfesztiválról, ahol a tizedik helyezést érték el. ByeAlexet tapsvihar fogadta a repülőtéren.
– Nagyon fáradtak vagyunk. Szerda óta naponta kétszer kellett fellépnünk több mint tízezer ember előtt, mert ugye ott telt házas próbák voltak, úgyhogy az egy rettenetesen fárasztó kör volt. De igyekeztünk, meg éreztük is, hogy szeretnek minket, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a skandináv országokból. Örülök neki, hogy hiteles maradt a dalom, és azt érezem, amit vállaltam és ígértem, azt megtettem – nyilatkozta a Magyar Televíziónak ByeAlex, majd taxiba szállt, és elhagyta a repteret. Alex alvással és pihenéssel töltötte a pünkösdhétfőt – mondta a Borsnak Bérczes Ádám, a CLS kiadó vezetője, ByeAlex menedzsere.
– Nagyon elégedettek vagyunk a tizedik helyezéssel. Már két svéd kiadó megkeresett minket, hogy kiadná a Kedvesemet, egy svéd énekesnő szeretné feldolgozni a nótát, valamint egy dán szerző is jelentkezett, aki lefordítaná a dalt. S ez még csak az Eurovízió utáni első nap – mondta a menedzser, akit arról is kérdeztünk, mi a véleménye a sok negatív véleményről, amely végigkísérte ByeAlex feltűnését a semmiből.
– Az eredménye mintául szolgálhat azoknak, akik fanyalogtak. Nem elégtételt érzünk, hanem öröm van a szívünkben, mert a pozitív eseményekre fordítjuk a figyelmünket. Alex egy nagyon tehetséges dalszerző, zenész. Szívesen írna dalt Zsédának vagy bármelyik magyar énekesnek, aki megkeresi. A dalverseny miatt elhalasztottuk a készülő lemezének felvételeit, úgyhogy most ez a következő feladat számunkra – mondta Bérczes Ádám.