Eurovíziós Dalfesztivál 2013 - A Good Evening Europe szerkesztői a hatodik legszexibb férfi előadónak választották ByeAlexet

ByeAlex máris elismerést kapott Malmőben. Egy internetes oldal szerkesztői a hatodik legszexibb férfi előadónak választották. Soma szerint Márta Alex férfiassága nőies lelkületében rejlik.
A Good Evening Europe nevű weboldal közzétette az Eurovíziós Dalverseny leghelyesebb előadóinak listáját, és ezen a felsoroláson ByeAlex az előkelő hatodik helyen szerepel.
Az oldal szerkesztői szerint örvendetes, hogy a manapság divatos hipster stílus már az Eurovízión is megjelent. Alex szakálla, sapkája és szemüvege lenyűgözte őket.
A jelenleg Malmőben tartózkodó énekes ha a dalával nem is lesz dobogós, annak már biztos örülhet, hogy legalább a nők felfigyeltek rá.
A hír hallatán a Bors arra keresett választ, hogy miben rejlik Alex ­vonz­ereje. Lakatos Márk stylist szerint azért lehet a Kedvesem című szám szerzője a nyerő, mert mostanság nem a szuperhősöket megtestesítő férfi az ideál.
– A nők sokkal lágyabb pasira vágynak, akinek kicsit feminin a lelke – kezdte Márk. – ByeAlex esetében ­meggyőző­désem, hogy a rá szavazó nők többsége szeretné az anyai lelkét is kibontakoztatni. A gyengébbik nem ugyanis imád gondoskodni, és talán ez az érzés erősödik fel bennük, ha Alexre néznek – mondta el a stylist.
Ugyanezen a véleményen van Soma Mamagésa is. – A macsók kora lejárt! ByeAlex a XXI. század új férfiideálja. A személyes beszélgetéseimből egyértelműen kiderül, hogy mire vágynak a mai nők.
Mostanság a férfiak többsége érzelmi fogyatékos. Nemcsak hogy nem tudják kimutatni, de felismerni is képtelenek az érzelmeiket. ­Korábban elég volt az is, ha a férfiak pénzzel kompenzáltak, manapság azonban a nők is képesek eltartani magukat, ezért sokkal inkább bensőséges viszonyra vágynak. ByeAlex kifejezetten nőies férfi. Sugárzik belőle az érzékenység – fejezte be Soma Mama.