Eurovíziós Dalfesztivál 2015 - Sértődés: letámadta kritikusait Tóth Vera

Bár már hónapok óta fogyózik és keményen edz, az internetes kommentelők mégis kikezdték Tóth Vera alakját.
Az énekesnő szombat este, A Dal elődöntőjében remekül énekelt, ám ez úgy tűnik, csak keveseket érdekel, közösségi oldalát pillanatok alatt ellepték a gúnyos, rosszindulatú bejegyzések, melyekre Vera indulattól fűtötten, nyersen válszolt.
„A ruhádat nagyon elcseszték. Neked a lábad csinos, szoknya, és testhez álló felső, lefelé tűzésekkel karcsúsításokkal” – írta egy kommentelő Vera királykék, földig érő szettjéről. „Aki ilyen alkat, soha ne hordjon övet, lepedőruhát, rövid ujjú, vagy denevérujjú felsőt, nagy zsebes, bő fazonokat!” – tanácsolta egy másik hozzászóló.
A legudvariatlanabb közülük mégis az volt, aki egy kék festékkel leöntött tuskóhoz hasonlította az énekesnőt.
Nem csoda, hogy az érzékeny művésznél elszakadt a cérna, és viszontválaszában már ő sem kímélte a kommentelőket:
„Romboló, és az életkedve elmegy az embernek tőle. Nem vagyok kíváncsi az 'úgy néztél ki tegnap este A Dalban, mint egy tuskó kék festékkel leöntve' típusú véleményekre. Ő mondjuk biztos jobban érzi magát ettől, mert szürke, unalmas élete, egy nagy rakás szar és ebben éli ki magát” – írta Vera, ám később levette a kommentelőket erősen bíráló bejegyzést, s már egy sokkal árnyaltabb írást közölt.
Az eredetiben azonban még kollégáit is bírálta:
„A fikázó szakmabeliekről meg ne is beszéljünk. Nem kell, hogy szeressétek, kollegák, de a minősíthetetlen hangnemű véleményeket inkább tartsátok meg magatokban, mert elkeserítő és elvész az összes reményem abban, hogy valaha is lesz összetartás ebben a szakmában” – írta a Gyémánt című dal előadója, aki saját bevallása szerint szeretettel és léleképítő szándékkal énekelt. Szerettük volna minderrôl megkérdezni, de Tóth Vera vasárnap nem vette fel a telefonját.