Eurovíziós Dalfesztivál 2013 - Lenyúlta Pál Dénest a közszolgálati tévé

Bár a TV2-nek köszönheti hírnevét a Pál Dénes és Agárdi Szilvi páros, most cserbenhagyják a csatornát az m1 kedvéért. A közszolgálati tévé ugyanis – kérésük ellenére – kisajátította a duót.
Pál Dénes és Agárdi Szilvi párosa a TV2 tehetségkutatóján, a The Voice-on született meg, és mesterük, Mező Misi biztatására elindultak az eurovíziós dalválasztó show-n. Romantikus duettjük iránt azonban továbbra is nagy az érdeklődés, így felkérték őket, legyenek A Nagy Duett vendégszereplői.
Dénesék örömmel mondtak igent a felkérésre, azt azonban nem tudták, hogy egy időpontra esik majd egy számukra még fontosabb megmérettetéssel.
– Tudomásunkra jutott, hogy Pál Dénes és Agárdi Szilvi lett volna A Nagy Duett extra produkciója vasárnap, ám a sorsolás úgy hozta, hogy ők és Gáspár Laciék is A Dal vasárna­pi középdöntőjébe kerültek – magyarázta lapunknak Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke.
Gáspár Laci és Dénesék is kérték az m1-et, hogy tegyék át őket a szombati elődöntőbe, azonban csak Laci kérését teljesítették. – Mivel Gáspár Laci A Nagy Duettben állandó szereplő, engedményt adtunk neki, és egy cserével áttettük a szombati középdöntőbe. Az, hogy melyik előadó lép helyette vasárnap színpadra, nem publikus. Dénesék esetében azonban maradtunk az eredeti beosztásnál, így ők vasárnap lépnek fel. Hozzánk nem érkezett konkrét megkeresés a TV2 részéről, csak az előadóktól – tette hozzá Lencsó Rita.
A TV2 szóvivője, Koltay Tamás meglepően megértően és diplomatikusan reagált a kialakult helyzetre. – Pál Dénes és Agárdi Szilvi a TV2 engedélyével és teljes támogatását élvezve indult el az eurovíziós dalversenyen. Büszkék vagyunk rájuk, és bízunk benne, hogy az eddigiekhez hasonlóan a továbbiakban is jól szerepelnek.
- Nyilván­valóan most a dalversenyre kell koncentrálniuk, teljesen természetes, hogy ehhez kell igazítani az összes többi megjelenést, így
a nagy duettbelit is, ami március 3-án lesz látható a SuperTV2-n.
Pál Dénes menedzserétől az énekes szerződéséről érdeklődtünk. Arra lettünk volna kíváncsiak, hogy mennyiben élvez prioritást a TV2 ilyen esetben, ám a szerződést bizalmasan kezelik.