Eurovíziós Dalfesztivál - Tolvai Renáta is indul a Eurovíziós dalfesztiválon

Nagyvárad- Vasárnap este a Szigligeti Színházban jubileumi gálával ünnepelték, hogy tíz éves lett a Pro Rogériusz Kulturális és Közösségi Alapítvány és az RMDSZ Bihar megyei szervezete által rendezett Ki Mit Tud?! tehetségkutató vetélkedő.
A rendezvényen a Megasztár 5-győztes Tolvai Renáta, Molnar Monica canto könnyűzene tanárnő volt tanítványa is fellépett, mivel az egyik kiírásban megnyerte a saját kategóriáját. Az Erdély Online érdeklődésére válaszolva elmondta: mindig szívesen tér haza szülővárosába, többek közt azért is, mert az itteni emberek sokkal kedvesebbek, mint a budapestiek. Ezért is örül annak, hogy a szülei kiköltöztek hozzá a magyar fővárosba, a nagymamája azonban már nem akart lakhelyet változtatni.
Az énekesnőtől megtudtuk azt is, hogy a napokban készül el a legújabb énekszáma, melyhez videoklipet is fognak forgatni. Be szeretne nevezni ugyanis az Eurovíziós dalfesztivál magyarországi válogatójára, a dalokat pedig december 1-ig lehet beküldeni. „Akkor sem leszek szomorú, ha nem én leszek a kiválasztott. Szeretem a versenyeket, és úgy vélem, hogy ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy megmutassam magam”, mondta. Ezen kívül rengeteg fellépésen van túl, Nagyváradra például most éppen Ukrajnából érkezett, tizennégy órát utazott autóban, hogy idejében megérkezhessen a gálára. Megjegyezte: úgy érzi, fejlődik, jó úton halad a karrierje, a jövő évi tervei közt egy új lemeznek a megjelentetése is szerepel. Hozzátette: a kezdetet számára a Partium Rádió Hangja vetélkedő jelentette, azóta veszi komolyan az éneklést. Az utóbbi időben nagyon megváltozott az élete, egy ideje csak az éneklésből él, és ezt szeretné egész életében csinálni.
További híreket, érdekességeket tudhat meg a Rövid-Hírek.hu oldalon.