Eurovíziós Dalfesztivál - Magyar Hajléktalan is indulna az Eurovíziós Dalfesztiválon

Dalt írt egy ötvenéves hajléktalan az Eurovíziós Dalfesztivál következő magyar nemzeti válogatójára, Varga János tizenhat éve él az utcán, de most úgy döntött, elindul Európa legnagyobb zenei versenyének magyar előválogatóján. A hajléktalan férfi muzsikusokat keres, hogy segítsenek neki a háttérzenét megkomponálni.
Egyelőre utcáról és személyesen intézi ügyeit James, azaz Varga János. A pécsi férfinek se lakása, se telefonja, de úgy gondolta, elindul Európa legnagyobb zenei versenyének magyar előválogatóján.
Azt mondtam magamban, hogy hoppá, nekem itt kell valamit tennem, mert úgy érzem, hogy tudok írni egy olyan dalt, ami dallamos, ami lefordítható, fülbemászó – mondta James, aki egy ismerősének rádióját hallgatva értesült a felhívásról. A Ré
g volt, szép volt… című nótát a rokonainak, ismerőseinek írta – azoknak, akik eltávolodtak tőle, amióta hajléktalan. James, aki egy belvárosi parkolóban lakik és utcaseprőként dolgozik, úgy gondolja, képes végigcsinálni, megmutatni, hogy egy fedél nélküli ember is tud, ha akar.        Az Eurovíziós Dalfesztivál 2014-es döntőjét Koppenhágában rendezik.