Eurovíziós Dalfesztivál 2015 - Jól odaszúrt: Majka kiakadt A Dalra

A Rising Star műsorvezetője kemény szavakkal illette a köztévé eurovíziós dalválasztó versenyét. Alighanem Majka is nézte szombat este A Dal 2015-ös szériájának első adását - és mint sok más kommentelő - ő sem volt teljesen elégedett a produkcióval. Sőt.
Ne szépítsük a dolgot! Majka egész egyszerűen kiakadt a versenyre, ami szerinte egyrészt unalmas, másrészt konkrét lehúzás, harmadrészt a zsűri összetételével sem épp elégedett. Mindezt a Facebookon tette közzé egy poszt formájában, ami eddig a pillanatig 500 like-ot és főként egyetértő hozzászólásokat kapott.
Teljesen érthetetlen számomra az MTVA ! Hogy lehet az 2015ben , hogy csinálnak egy Dal elnevezésű műsort ,aminek a koncepciója a következő .
Elénekelnek egy-egy saját dalt különböző énekesek, aztán eléneklik ugyanazt megint, aztan megint , aztan megint, es végül (figyelem,dobpergés ) : MEGINT!!!(?????)
Az egy külön megszólalást érne ,h a csatorna programigazgatója delegálja magát ismét a zsűribe , de ezen az apróságon lépjünk túl és ne legyünk kicsinyesek. Az sem lenne meglepő ,ha indítana egy saját gyártású kvízműsort ,kizárólag nemzeti töltetű kérdésekkel,amiben ő lenne a közönség , a műsorvezető , meg a végén nyertes is.
Azt viszont kikérem magamnak ,h a 80milliárdos éves költségvetésű MTVA átbassza azokat embereket, akik ezt a 80milliárdot adják neki! Azt mondják ,legyél te az ötödik zsűritag (mi ezt a szlogent szajkózzuk a Rising Starban 12hete), viszont arról szó szerint lapítanak ,h hiába töltöd le az ingyenes appot, az ugy működik ,mint egy parkolós applikácio es elirányít egy fizetős sms-es szolgáltatáshoz! Beszarás!
Mikor a világon az összes médium már arról szól , h internet meg ingyenes szavazás, a Dal még megpróbál keresni ahhoz a kis 80milliardhoz valamennyit fagyira...
Halkan jegyzem meg , h a TV2 ennek a felével gazdálkodik. Az igazi csavar a dologban az az ,hogy az egyiket KERESKEDELMI TV-nek hívják , míg a másikat KÖZSZOLGÁLATI jelző illeti.
Ezek után már csak azt kéne tudni, melyik melyik...

Brééking!!!!!Most olvastam a Játék határok nélkül körüli mizériát.. Ezek után semmin nem csodálkozom ..