Eurovíziós Dalfesztivál 2015 - Wolf Kati simán vert mindenkit A Dalban

Véget ért A Dal második középdöntője, mutatjuk, hogy ki az a nyolc előadó, akinek még esélye van arra, hogy képviselje hazánkat Bécsben az Eurovíziós Dalfesztiválon.
Wolf Kati megint hatalmasat énekelt, így szinte természetes, hogy a legmagasabb pontszámmal, az első helyen jutott tovább a jövő heti döntőbe. Nem csoda, hogy jól énekelt, hiszen pontosan tudja, milyen dal kell ebbe a versenybe: egyszer már megjárta az Eurovíziót.
A Passed cukiból menővé avanzsált formációja is újra próbálkozhat jövő héten annak ellenére is, hogy az énekhang ismét csúszkált, és Pierrot szerint nem képviselheti az országot olyan produkció, ami ennyire bizonytalan.
Ív tüzes produkcióján sokat változtatott első bemutatkozása óta, ez is azonnal elnyerte a zsűri és a nézők tetszését. A kismamának ott a helye a döntőben.
A vigaszágon pedig, vagyis a nézők extra szavazataival Gájer Bálint  jutott tovább.
Ők csatlakoztak tehát a múlt héten a döntőbe jutott négyeshez, vagyis Mujahid Zolihoz, a Spoonhoz, Szabó Ádámhoz és Csemer Boglárka "Boggie"-hoz. Jövő héten pedig az is eldől, hogy közülük ki megy majd Bécsbe az Eurovíziós Dalverseny nemzetközi döntőjébe.